ReactiesIk ben erg tevreden over de zanglessen. Je krijgt professionele ondersteuning door een zeer positieve en ondersteunende begeleiding. Je kunt zelf liedjes kiezen die je graag wilt zingen. Naast oefeningen tijdens de les ga je aan de slag met deze nummers. Er wordt serieus gewerkt aan zangtechnieken en ademhaling afgestemd op je niveau. Kortom voor een beginnende of meer gevorderde les waarbij ontwikkeling en plezier centraal staat ben je hier aan het juiste adres.

Veel zangplezier toegewenst!

De Vries

Hallo Olga, de auditie ging best wel goed. Ze zeiden dat ik een van de beste technische zangeressen die ze tot nu toe hadden gezien  was, dus dat was wel een groot compliment. Nog bedankt voor de extra lange les, heeft me zeker hierbij geholpen!


Groetjes, Hannah


 
Hoi Olga, optredens gisteren gingen super! Ontzettend veel complimenten gehad en ook mijn ouders zeiden dat de zanglessen dus wel degelijk hielpen.
Groetjes, Sam

Durfde ik voorheen absoluut niet in het openbaar te zingen... twee maanden geleden heb ik mijn man verrast met mijn zangkunsten op ons trouwfeest. Iedereen was in shock. Niet omdat het zo vreselijk klonk, integendeel juist! Ik heb ontzettend veel complimenten gehad, niemand had dit verwacht en/of aan zien komen, juist omdat ze weten dat ik nooit zing.
Ik had vreselijke zenuwen vlak voor ik moest zingen en het schoot zelfs even door mn hoofd om het gewoon niet te doen, maar ik ben ontzettend trots op mezelf dat ik mijn angsten heb overwonnen.
Sinds de zanglessen heb ik plezier gevonden in het zingen en geniet ik met volle teugen. Daar ben ik je echt zo ontzettend dankbaar voor! Je bent een lieve vrouw met veel geduld, een goed gehoor en je geeft heel persoonlijk les.

Heel erg bedankt, je was er echt bij op onze grote dag!!

Anouschka Pruijssers-op de WeeghIk heb nu 2.5 jaar zangles bij Olga. Daarvoor had ik geen enkele ervaring met muziek en/of zingen. Inmiddels zing ik dankzij de goede lessen van Olga alweer een 0.5 jaar bij een koor 4 stemmig missen van bekende componisten zoals Mozart.

Wim 


Ik volg nu ongeveer een jaar zanglessen en heb dankzij Olga mijn zangkwaliteiten erg kunnen verbeteren. Olga coacht erg goed en legt alle zangtechnieken op een goede en begrijpelijke manier uit.  Als ik eens een nummer minder goed zing gaat ze precies na waar dat aan kan liggen en geeft ze gerichte adviezen. De lessen zijn erg leuk en er is ruimte voor eigen inbreng. Kortom: ik ben erg tevreden. Dankjewel Olga! 

Janneke Auditie: gisteren ronde 2 gehad en ik ben het geworden!!! Bedankt voor al jou hulp daarbij! Ik waardeer jouw lessen heel erg! Groetjes, Marieke


Met heel veel plezier ga ik elke week naar zangles bij Olga. Je leert technieken om je stem beter te gebruiken, die ze altijd met veel geduld uitlegt. Door de verschillende oefeningen merk je echt steeds een verbetering.  Je kunt uit veel verschillende liedjes kiezen en er wordt altijd serieus aandacht besteed aan oefeningen en techniek, maar de les is voor mij ook altijd plezierig en ontspannend! 
Marjolein


Ik was ook zo iemand die dacht: Zangles is zo niks voor mij!!!
Maar na alle wekelijkse lessen (anderhalf jaar alweer) kan ik dat niet meer zeggen. Ik ben onwijs tevreden!!! Leuke lessen, veel persoonlijke coaching + aansturing en een stijgende lijn als het gaat om mijn zangkunsten :).
Een aanrader dus!
TamaraNog steeds met de zanglessen bezig maar wil toch even laten weten dat ik super tevreden ben! Ook mijn omgeving is de vooruitgang opgevallen. In de lessen is echt persoonlijke aandacht voor wat ik precies nodig heb en ik kijk elke week weer uit naar de volgende les!
Prettige kerstdagen en tot januari weer, Karl